Geräte und Zubehör
Iranian Vegetable Stew
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
15 g dried barberriesdried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7.8 g
Kalorien
1113 kJ /
266 kcal
Fett
9.7 g
Kohlenhydrate
33.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Middle Eastern
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegetable Stroganoff
30 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min