
Geräte und Zubehör
Garlic and White Bean Stew
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
kale thick stems removed, cut in pieces80 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves (see tip)20
-
dry white wine200 g
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned butter beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water500 g
-
lemon finely grated zest and juice½
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crusty bread for serving
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
200 kcal /
837 kJ
Protein
9 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Celebrate Spring
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland