
Geräte und Zubehör
Cucumber Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumbers (approx. 3), cut in pieces320 g
-
onions90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
vegetable stock paste (see Tips), to taste1 Tbsp
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)200 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (optional)1 tsp
-
whipping cream100 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
202 kcal /
849 kJ
Protein
3.2 g
Fett
15.6 g
Kohlenhydrate
11.4 g
Ballaststoff
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Soups For All Seasons
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland