Geräte und Zubehör
ulerodsvafler med mascarponecreme (1800 kcal)
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
12 stykker
Zutaten
Mascarponecreme
-
mascarpone500 g
-
ahornsirup80 - 100 g
-
kanel, stødt½ tsk
Gulerodsvafler
-
gulerod skåret i mindre stykker150 g
-
æg2
-
mælk320 g
-
rapsolie plus ekstra til stegning50 g
-
fuldkornsmel150 g
-
hvedemel150 g
-
bagepulver2 tsk
-
kanel, stødt1 tsk
-
2 tsk vaniljesukkervaniljesukker, hjemmelavet1 tsk
-
80 g ahornsirupagavesirup80 g
-
salt1 knivspids
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stykke
Natrium
260 mg
Protein
7 g
Kalorien
1450 kJ /
346 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Madplan: søndag
16 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Vaniljefigurer med chokolade
40 Min
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen
Fruktgeléer
Keine Bewertungen