Geräte und Zubehör
Kokosbudding med ananassirup
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Std. 20 Min
8 portioner
Zutaten
Mandelmælk
-
mandler, med skind220 g
-
vand660 g
-
udstenede dadler4
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ tsk
Kokosmælk
-
kokosmel, tørret, usødet300 g
-
vand1000 g
Budding
-
vand stuetemperatur200 g
-
agar-agar2 tsk
-
ahornsirup, ren150 g
-
Mandelekstrakt efter smag⅛ tsk
Ananassirup
-
ananas, frisk skåret i stykker (1 cm)150 g
-
orangelikør (optional)1 spsk
-
vand140 g
-
brun farin2 spsk
Samling
-
ananas, frisk skåret i stykker (5 mm)100 g
-
kokos i flager, usødet30 g
-
mynte, frisk kun blade, finthakket6 kviste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
24 mg
Protein
9.3 g
Kalorien
2238 kJ /
533 kcal
Fett
43 g
Ballaststoff
10 g
Gesättigte Fettsäuren
25 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarisk køkken
43 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Crème brûlée
Keine Bewertungen
Portugisisk crème brûlée
25 Min
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen