Geräte und Zubehör
Chokoladeis med hasselnøddelikør
Zubereitung 15 Min
Gesamt 28 Std.
4 portioner
Zutaten
-
fløde60 g
-
sødmælk250 g
-
kærnemælk500 g
-
vaniljepasta½ tsk
-
lys chokolade brækket i mindre stykker70 g
-
mørk chokolade skåret i stykker, plus ekstra revet til pynt (valgfrit)70 g
-
sukker, hvid130 g
-
æggehvide1
-
hasselnøddelikør fx Frangelico1 spsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
134 mg
Protein
11 g
Kalorien
2030 kJ /
483 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarisk køkken
43 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Crème brûlée
Keine Bewertungen
Portugisisk crème brûlée
25 Min
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen