Geräte und Zubehör
Daddelbarer med mandler og kakao
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
24 stykker
Zutaten
-
kokosolie
-
mandler, med skind130 g
-
cashewnødder, rå70 g
-
udstenede dadler250 g
-
kokosmel, tørret, usødet60 g
-
kakaopulver plus ekstra til drys20 g
-
havsalt¼ tsk
-
ahornsirup20 g
-
mandler, splitter til dekoration1 spsk
-
gojibær, tørrede til dekoration1 spsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
32 mg
Protein
3 g
Kalorien
595 kJ /
142 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarisk køkken
43 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Crème brûlée
Keine Bewertungen
Portugisisk crème brûlée
25 Min
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen