Geräte und Zubehör
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portie
Zutaten
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkelen30 gram
-
zout2 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd3 el
-
citroensap20 g
-
kip schoongemaakt (ongeveer 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
wortelen schuin gesneden200 g
-
zoete aardappelen in plakjes gesneden (2 cm)350 g
-
aardappelen met schil, schoongemaakt, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
pompoen vlees in stukken gesneden200 g
-
courgettes met schil, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien gesneden300 g
-
rode paprika's in reepjes van 1 cm gesneden300 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1202.2 mg
Protein
47.4 g
Kalorien
3192 kJ /
762.9 kcal
Fett
42.7 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Kohlenhydrate
46.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min