Geräte und Zubehör
Salted Fish Pork Belly
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
3 portions
Zutaten
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
825 mg
Protein
15 g
Kalorien
3153 kJ /
754 kcal
Fett
72 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
High Temp. Asian Cooking
12 Rezepte
International
International