Meny med grönsaksvelouté, kyckling med senapssås och ångade grönsaker
TM31 TM5 TM6

Meny med grönsaksvelouté, kyckling med senapssås och ångade grönsaker

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Velouté, kyckling och ångade grönsaker

  • 80 - 100 g lök, i halvor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 20 g olivolja
  • 700 g blandade grönsaker (t.ex. squash, morötter, sparris, paprika, broccoli), skivade (0,5 cm)
  • 600 g vatten
  • 2 ½ tsk salt
  • 400 g potatis, skivad (0,5 cm)
  • 500 g skinnfria kycklingbröst, strimlade (5 x 2 cm)
    oder 500 g skinnfria kalkonbröst, strimlade (5 x 2 cm)
  • 2 msk sojasås
  • ½ tsk malen peppar
  • ½ tsk paprikapulver
  • 20 g smör
    oder 1 msk grädde

Senapssås

  • 50 g färskost
    oder 50 g grädde
  • 1 msk senap
  • ½ tsk salt
  • 1 nypa malen svartpeppar
  • 3 - 4 kvistar färsk persilja, endast bladen
  • 1 äggula

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1745 kJ / 417 kcal
Protein
37 g
Kohlenhydrate
26 g
Fett
16 g
Ballaststoff
6.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r619160