Kompatible Versionen
Squashsoppa, Fisk med ris och grönsaker samt Smulpaj på äpple och päron
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g ris, vitt, långkornigt
- 400 g vatten, plus extra för att blötlägga riset
- 2 filéer av vit fisk, skinnfria, à 150-180 g (t.ex. kummel, sjötunga, abborre)
- 1 tsk salt, plus extra efter smak
- 2 - 3 nypor malen peppar, plus extra efter smak
- 6 körsbärstomater, i halvor
- 120 g äpple (1 äpple), i bitar (1,5 cm), urkärnat
- 120 g päron (1 päron), i bitar (1,5 cm), urkärnat
- 1 msk honung
- 1 msk saft av citron
- 130 g morötter, i stavar (1 x 5 cm)
-
4
gröna sparrisar, halverade på längden om tjockare än 1 cm,
oder 150 g broccolibuketter - 40 g vetemjöl
- 20 g farinsocker
- 20 g smör
- 150 g lök, i bitar (4 cm)
- 1 vitlöksklyfta
- 250 - 300 g butternutpumpa, skalad, i bitar (3 cm)
- 20 g extra virgin olivolja
- 80 g mogna tomater, i bitar
- färsk gräslök, hackad, till garnering
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3480 kJ / 832 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 105 g
- Fett
- 22 g
- Ballaststoff
- 13.2 g
In Kollektionen
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