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Blueberry frozen yoghurt cheesecake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 14 Std. 55 Min
8 slices
Zutaten
Frozen yoghurt
-
white sugar40 g
-
cream cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
double cream250 g
-
coarse salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Biscuit base
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing85 g
-
gingernut biscuits150 g
Assembly
-
frozen blueberries200 g
Blueberry coulis
-
lemon juice20 g
-
icing sugar2 tsp
-
frozen blueberries350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
234.1 mg
Protein
8.9 g
Kalorien
2164.4 kJ /
515.3 kcal
Fett
41.3 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
23.5 g
Kohlenhydrate
28.2 g
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