Geräte und Zubehör
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Zubereitung 25 Min
Gesamt 24 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (optional) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (optional) to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
514.8 mg
Protein
11.3 g
Kalorien
3119.8 kJ /
742.8 kcal
Fett
53.5 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
27.7 g
Kohlenhydrate
57.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Calendar favourites
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate ice cream
12 Std.
Sago custard puddings
35 Min
$250 chocolate chunk cookies
2 Std. 30 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Crème brûlée
7 Std.
Chocolate chip cookies
50 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Berry marshmallow slice
2 Std. 30 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 Std. 5 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min