Geräte und Zubehör
Chocolate Ganache Brownie
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
20 portions
Zutaten
Brownie
-
chocolate (64% cacao) in pieces or chips7 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces10 oz
-
sugar12 oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
large eggs (approx. 7.5 oz)4 - 5
Ganache
-
organic heavy whipping cream12 oz
-
light corn syrup or liquid glucose4 ½ oz
-
chocolate (64% cacao) in pieces or chips11 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Protein
1 g
Kalorien
1701 kJ /
405 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
0.3 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chocoholics
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min
Chocolate Icing (Ganache)
20 Min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Whoopie Pies
55 Min
Easy Cheese Souffles
1 Std.
Massachusetts Boston Cream Pie
2 Std.
Dulce de Leche
7 Std. 35 Min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Strawberry Shortcake
1 Std.
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 Std. 45 Min
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1 Std. 20 Min