Geräte und Zubehör
Lemon Tart
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
8 slices
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar plus extra for sprinkling50 g
-
egg yolks from medium eggs, 1 beaten3
Filling
-
lemon juice130 g
-
caster sugar200 g
-
unsalted butter diced200 g
-
lemons finely grated zest only5
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
9.1 g
Kalorien
2608 kJ /
623 kcal
Fett
42.8 g
Kohlenhydrate
50.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 Std. 40 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 Std. 45 Min
Chocolate Soufflé with Orange
45 Min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Deconstructed Lemon Tarts
30 Min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 Std. 45 Min
Mincemeat and Almond Tart
2 Std. 15 Min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min