Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 takjes verse koriander, enkel de blaadjes
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 200 g uien, gehalveerd
- 400 g lamsschouder, liefst met been (zie tip), in stukken (4 cm x 4 cm)
- 3 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 40 g olijfolie
- 400 g wortelen, in stukken (ong. 1.5 cm)
- 250 g rapen, in 6 of 8 stukken gesneden (afhankelijk van de grootte)
- 1 tl kaneelpoeder
- 1 tl gemalen gember
- 900 g water
- 300 g kippenborstfilets, in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 6 verse pikante worsten (b.v. merguez) (optional)
- 400 g courgettes, ongepeld, in schijfjes (ong. 1.5 cm)
- 350 g couscous middelgrote korrel
- 70 g rozijnen
- 350 g kikkererwten, in blik, uitgelekt
-
1 - 2
tl harissapasta
oder 1 - 2 tl chilipasta
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Kohlenhydrate
- 70 g
- Fett
- 43 g
- Ballaststoff
- 11.7 g
Alternative Rezepte
Couscous met lam en groenten
50 Min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
No ratings
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
No ratings
Cholent
No ratings
Linzen, champignons en notenpasteitjes
No ratings
Rode ogen gevulde eieren
No ratings
Snelle kaassoufflés
45min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Gazellehoorns
1h
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Gierst met kip en curry
35min