Geräte und Zubehör
Lobster Bisque
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
water32 oz
-
fresh lobster tails medium (approx. 4 oz each)4
-
salted butter1 oz
-
dry white wine (e.g. chardonnay)2 oz
-
cognac1 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
carrots cut into pieces (¾ in.)2 oz
-
celery cut into pieces (¾ in.)2 oz
-
leek white part only, cut into pieces (½ in.)1
-
garlic clove1
-
fresh thyme3 sprigs
-
fresh parsley3 sprigs
-
seafood stock24 oz
-
long-grain white rice2 ½ oz
-
tomato paste2 oz
-
fine sea salt to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper to taste⅛ tsp
-
heavy whipping cream2 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
26 g
Kalorien
1456 kJ /
348 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Béarnaise sauce
15 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Tuna Tartare
40 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Salmon Tartare
10 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Cream of Crab Soup
45 Min