Geräte und Zubehör
Japanse kip curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
30.8 g
Kalorien
1393 kJ /
333 kcal
Fett
9.79 g
Ballaststoff
11.35 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oosters koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Pekingeend
45 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.