Geräte und Zubehör
Dim sum 'Sieuw mai'
Zubereitung 1 Std. 25 Min
Gesamt 2 Std.
40 stuks
Zutaten
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optional) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
3 g
Kalorien
240 kJ /
57 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risotto bolognese
45 Min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Hornazo
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min