Geräte und Zubehör
Rabarber en gember gin fizz
Zubereitung 10 Min
Gesamt 336 Std. 10 Min
4 glazen
Zutaten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
12.8 mg
Protein
0.4 g
Kalorien
351.5 kJ /
83.7 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Rabarberijs
36h 25min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Citroenijs
8h 30min
Ijs van bevroren fruit
5min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Halloween broodjes
Pas d’évaluation
Thaise rode curry
1h
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min