Geräte und Zubehör
Lentetaart met yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
droge koekjes200 g
-
zachte boter , in stukken80 g
-
yoghurt natuur500 g
-
room , 30% V.G.200 g
-
suiker , volgens eigen smaak40 - 100 g
-
gelatineblaadjes , in koud water geweekt en goed uitgelekt10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Kalorien
1393 kJ /
333 kcal
Protein
4.7 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Fett
21.3 g
Ballaststoff
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocoladecustard
1 Std. 20 Min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Appeltaart
1 Std.
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Havertaart
Keine Bewertungen
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Sinaasappelcake
1 Std.