Geräte und Zubehör
Bijentaart met glazuur
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
35 stuks
Zutaten
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (optional) suiker ogen70
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
88.5 mg
Protein
3.6 g
Kalorien
875.5 kJ /
209.3 kcal
Fett
13.4 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
4.4 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Roomboterglazuur
5 Min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Papaya'péro
30 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Knapperige koekjes
1 Std. 30 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min