Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
oder 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1629 kJ / 390 kcal
- Protein
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 17 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2.8 g
- Ballaststoff
- 11 g
- Natrium
- 1032 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pompoensoep
35 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Broccolisoep
15 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Aardappel-preisoep
40 Min