Geräte und Zubehör
Gebakken spinazie met eieren
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
harde kaas defrosted50 g
-
diepvriesspinazie for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)500 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bloem50 g
-
melk500 g
-
boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
15 g
Kalorien
1327 kJ /
317 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Geel gekleurde eieren
55 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Vastensoep
30 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min