Kompatible Versionen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Kohlenhydrate
- 80.7 g
- Fett
- 19.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.8 g
- Ballaststoff
- 16.7 g
- Natrium
- 1645.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zalm met venkel
40min
Broccolisoep
15min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min