Geräte und Zubehör
Mosterd-dillesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
1 beker
Zutaten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Protein
10 g
Kalorien
8541 kJ /
2041 kcal
Fett
211 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Eendenlever
33 Std.
Vitello tonnato
13 Std.
BBQ-saus
20 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min