Geräte und Zubehör
Mosterd-dillesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
1 beker
Zutaten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Protein
10 g
Kalorien
8541 kJ /
2041 kcal
Fett
211 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Komkommersalade met dille
10 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Romige aspergesoep
25 Min
Soezendeeg
2 Std.
Groene pepersaus
20 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Koffielikeur
40 Min
Margarita
10 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Mousse van tonijn
10 Min
Romige champignonsoep
20 Min