Kompatible Versionen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoff
- 1.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Mango, banaan en bosbessenpuree
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Mangochutney
1h 20 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Cheesecake likeur
10 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min