Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Kohlenhydrate
- 22.2 g
- Fett
- 18.6 g
- Ballaststoff
- 4.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Speltbrood
1h 45min
Vleesbouillonpasta
45 min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Havermoutrepen met kaas
45 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min