Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Kohlenhydrate
- 22.2 g
- Fett
- 18.6 g
- Ballaststoff
- 4.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Panna cotta
6 godz. 15 min
Aardbeienpudding
2h 10min
Bessenmousse
4h 50min