Geräte und Zubehör
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
8 porties
Zutaten
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
160.2 mg
Protein
6 g
Kalorien
271 kJ /
64.5 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Kweeperentaart
8 Std.
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Forelmousse
5 Min