Geräte und Zubehör
Venusschelpen op zeemanswijze
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optional)½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Kalorien
980 kJ /
235 kcal
Protein
15.85 g
Kohlenhydrate
9.08 g
Fett
14.98 g
Ballaststoff
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Gestoomd paaslam met groentjes
Keine Bewertungen
Uiensoep
1 Std.
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Perzik Bellini
5 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min