Geräte und Zubehör
Champagne en bessen trifle
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 glazen
Zutaten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
95.5 mg
Protein
3.3 g
Kalorien
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Slagroom
10 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Mysterieuze soep
45 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min