Geräte und Zubehör
Champagne en bessen trifle
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 glazen
Zutaten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
95.5 mg
Protein
3.3 g
Kalorien
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kleine aspergeflans
55 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Mousse van kaas
10 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Forelmousse
5 Min