Geräte und Zubehör
Mosselen in romige witte wijnsaus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
6 g
Kalorien
935 kJ /
223 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
0.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
200 g ui fruiten
20 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Steak tartaar
30 Min
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Mosselen met Frietjes
45 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min