Geräte und Zubehör
Forelmousse
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
20 stuks
Zutaten
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
4 g
Kalorien
257 kJ /
62 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesaus
15 Min
Zalmtartaar
10 Min
Ratatouille
40 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Vitello tonnato
13 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Mousse van ham
10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min