Geräte und Zubehör
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie80 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap1 - 2
-
4 witvisfilets, (elk soort witvis), (120-200 g elk)tarbotfilets (120-200 g elk)4
-
gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden200 g
-
peterselieblad, vers alleen de blaadjes6 takjes
-
water500 g
-
aardappelen geschild, in plakjes gesneden (3 mm)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
30 g
Kalorien
1693 kJ /
404 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
2.3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Tequila 'Refresher'
5 Min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min