Geräte und Zubehör
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie80 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap1 - 2
-
4 witvisfilets, (elk soort witvis), (120-200 g elk)tarbotfilets (120-200 g elk)4
-
gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden200 g
-
peterselieblad, vers alleen de blaadjes6 takjes
-
water500 g
-
aardappelen geschild, in plakjes gesneden (3 mm)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
30 g
Kalorien
1693 kJ /
404 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
2.3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Worstmummies
Keine Bewertungen
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Appelpunch
30 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Steak au Poivre
20 Min
Boerenbrood
2 Std.