Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Kohlenhydrate
- 20.7 g
- Fett
- 11 g
- Ballaststoff
- 3.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Rundvlees Stroganoff
1h
Lasagne bolognese
2h 30min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip in perziksaus
40min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min