Geräte und Zubehör
Ovenschotel met kip en spek
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
De kip
-
brood, dag oud150 g
-
peterselie15 g
-
kaas, middelhard (bv. Edam)150 g
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
kippenborstfilets in stukken (3-4 cm)800 g
-
fijn zout1 tl
-
honing20 g
-
mosterd20 g
De saus en bereiding
-
melk1000 g
-
bloem100 g
-
boter40 g
-
citroen enkel het sap1
-
paprikapoeder1 tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
mosterd1 tl
-
sneetjes spek in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4.8 g
Kalorien
265 kJ /
63 kcal
Fett
3.3 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Alpengratin
50 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Kip in perziksaus
40 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.