Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
De kip
- 150 g brood, dag oud
- 15 g peterselie
- 150 g kaas, middelhard (bv. Edam)
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 800 g kippenborstfilets, in stukken (3-4 cm)
- 1 tl fijn zout
- 20 g honing
- 20 g mosterd
De saus en bereiding
- 1000 g melk
- 100 g bloem
- 40 g boter
- 1 citroen, enkel het sap
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 tl mosterd
- 200 g sneetjes spek, in stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Kohlenhydrate
- 3.6 g
- Fett
- 3.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Alpengratin
50 min
Runderpastei met bier
1h 40min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min