Geräte und Zubehör
Kip in perziksaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd (ong. 2 uien)120 g
-
olie20 g
-
kippenborstfilets in hapklare stukken500 g
-
water440 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
currypoeder mild3 - 4 tl
-
perzik, blik (gewicht voor uitlekken)800 g
-
zetmeel15 g
-
verse room100 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼
-
pikante paprikapoeder¼
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
32 g
Kalorien
1628 kJ /
389 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
3.3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Alpengratin
50 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min