Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
oder 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optional)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
oder 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
oder 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 0.8 g
Alternative Rezepte
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Kip met romige groenten saus
50 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Pekingeend
45 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min