Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
oder 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optional)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
oder 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
oder 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 0.8 g
Alternative Rezepte
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Varkenshaasje in papillot
1h
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40 min
Kip met romige groenten saus
50min