Geräte und Zubehör
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Zubereitung 25 Min
Gesamt 4 Std.
6 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
980 mg
Protein
37 g
Kalorien
2404 kJ /
574 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Alpengratin
50 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min