Kompatible Versionen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Kohlenhydrate
- 71 g
- Fett
- 33 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min