Geräte und Zubehör
Zalmtartaar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
10 g
Kalorien
560 kJ /
134 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Romige aspergesoep
25 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Steak tartaar
30 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Forelmousse
5 Min