Geräte und Zubehör
Zalmtartaar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
10 g
Kalorien
560 kJ /
134 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Quiche lorraine
50 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Steak tartaar
30 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Forelmousse
5 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min