Geräte und Zubehör
Risotto met oesterzwam en champagne
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
480.9 mg
Protein
15.3 g
Kalorien
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Fett
27.4 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Kohlenhydrate
69.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Vanille-ijs
12 Std.
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min