Geräte und Zubehör
Rode kool met appel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3 g
Kalorien
981 kJ /
235 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
4.4 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Roggebrood
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Speculoospasta
10 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Appelmoes
20 Min