Geräte und Zubehör
Rode kool met appel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3 g
Kalorien
981 kJ /
235 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
4.4 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Brusselse Wafels
1 Std.
Pompoensoep met room
35 Min
Appelmoes
20 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Béchamelsaus
15 Min