Geräte und Zubehör
Chocolademousse met sinaasappel
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
donkere chocolade min. 60% cacao, in stukken of callets200 g
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau® of Grand Marnier®)1 el
-
eieren, medium (53-63 g) gescheiden4
-
suiker60 g
-
sinaasappelschil de zeste, als afwerking1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
7 g
Kalorien
1573 kJ /
376 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gek op chocolade
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5hod.
Advocaat
10min.
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Spinazierisotto met asperges
40min.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min.
Groenteflan
1hod. 35min.
Indiase groentencurry
50min.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min.
Basilicumpesto
10min.
Champagne en bessen trifle
3hod. 40min.
Paprikasoep met basilicumschuim
35min.
Chocolademousse
3hod. 20min.