Geräte und Zubehör
Eenvoudige appeltaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
ongezouten boter om in te vetten
-
1 vel bladerdeeg, reeds uitgeroldfilodeeg4 vellen
-
melk400 g
-
eierdooiers3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
kaneel1 tl
-
appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden400 g
-
citroen geraspte zeste en sap1
-
bloemsuiker naar believen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
5 g
Kalorien
828 kJ /
198 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Appeltaart
1 Std.
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Gemengde bessen taartjes
Keine Bewertungen
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Snelle regenboogsalade
10 Min
Koffiedessert
15 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Chocolade toffee cake
2 Std.
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Chocoladecake
40 Min