Kompatible Versionen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Ballaststoff
- 3.7 g
- Natrium
- 706 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Pompoen vingers
1h 30min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Keine Bewertungen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Gefermenteerde rode uien
96hod.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min