Geräte und Zubehör
Basis kippenbouillon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1 portie
Zutaten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
3402 mg
Protein
65 g
Kalorien
2268 kJ /
540 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
11 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Gekookte eieren
20 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 Std.
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min