Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn, de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui, gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood, in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes, ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen, ontdooid
oder 300 g verse veenbessen - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto, rode of witte
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3025 kJ / 722 kcal
- Protein
- 76.4 g
- Kohlenhydrate
- 38 g
- Fett
- 28 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
200 g prei fruiten
20min
Forelmousse
5min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Yoghurt en muntdressing
15min
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Vitello tonnato
13h
Advocaat
10min