Geräte und Zubehör
Snelle kaassoufflés
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
boter in stukken
-
bloem
-
Gruyère kaas in stukken150 g
-
eieren4
-
bloem60 g
-
melk300 g
-
boter in stukken50 g
-
gemalen nootmuskaat (optional)1 snuifje
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
room min. 30% vet100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
15 g
Kalorien
1520 kJ /
363 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
0.4 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Worstmummies
Keine Bewertungen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Kweeperentaart
8 Std.
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min