Kompatible Versionen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Protein
- 55 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 92 g
- Ballaststoff
- 5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45 min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20 min
Bearnaisesaus
15min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Koffiedessert
15min
Kip met amandelen
25min
Groene pepersaus
20min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min